Köpvillkor

Naturholken.se drivs av byggföretaget P-E.R Bygg o Natur. För frågor eller för att komma i kontakt med oss, vänligen använd kontaktformuläret på vår hemsida. Vi säljer endast till näringsidkare.

Genom att genomföra ett köp på vår webbplats godkänner du som kund våra allmänna villkor. Vi förbehåller oss rätten för eventuella skrivfel, fel i lagerstatus och slutsålda varor. Vi förbehåller oss också rätten att avböja en beställning om den av någon anledning inte kan uppfyllas.

Beställning

Efter att du har kontaktat oss kommer vi att återkomma med ett prisförslag som inkluderar all nödvändig information om produkterna samt totalpriset exklusive moms. Detta prisförslag är inte bindande och du kan anpassade det tills du är helt nöjd.

Godkännande av prisförslaget följt av betalning via faktura anses som bindande avtal. Fakturan kommer att skickas till en fysisk adress, e-postadress, eller annat betalningssätt som överenskommits.

Leverans

Produkterna levereras enligt den överenskommelse som görs vid beställningstillfället.

Ångerrätt

Observera att vi inte erbjuder ångerrätt vid försäljning till företag. Alla köp är slutgiltiga efter att beställningen är bekräftad och betald.

Reklamation och klagomål

Skulle en produkt inte motsvara beställd specifikation eller vara defekt vid mottagandet, ber vi er kontakta oss omgående. Vi kommer då att ge anvisningar om hur ni kan gå vidare med eventuell reklamation.

Priser och betalning

Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och exklusive moms. Momsen specificeras på din faktura enligt gällande skattesatser.

Ansvarsbegränsning

Vi ansvarar inte för indirekta skador som kan uppstå till följd av användandet av produkterna.

Rulla till toppen